Navigatie

Garantie & Onderhoud

Hip & Lau geeft 1 maand garantie op de geleverde artikelen. Deze garantie gaat in vanaf het moment dat Hip & Lau het artikel verzendt en de customer hier een e-mail over ontvangt. Gaat een sieraad kapot? Dan kan dit sieraad opgestuurd worden voor reparatie. Neem hiervoor eerst contact op via info@hipenlau.nl of via het contactformulier op de website.

De garantie geldt niet voor:
- Valschade.
- Slijtage of beschadiging door het verkeerd gebruiken van de sieraden.
- Verkleuring of vlekken van metaal door aanraking met parfum, water of andere cosmetica.

Materialen:
Hip & Lau werkt met veel verschillende materialen zoals; glaskralen, natuurstenen, elastiek, waxkoord, facetkralen, (imitatie)leer, metalen bedels en materiaal van Designer Quality.

Omgang artikelen:
Met de artikelen dient voorzichtig te worden omgegaan. De sieraden van Hip & Lau bestaan niet uit edelmateriaal zoals echt zilver of goud. Hierdoor kunnen de artikelen in verloop van tijd minder mooi worden.  Doe de sieraden af wanneer je in contact komt met vocht/water. Probeer tevens niet met de sieraden te douchen, sporten, schoonmaken, zonnen, zwemmen of slapen. Bewaar de sieraden op een donkere en droge plek. Let daarnaast op bij het gebruik van parfum en bodylotion, laat dit eerst in de huid drogen alvorens je de sieraden om doet. Omdat iedereen een verschillende huid heeft kan het zijn dat het sieraad bij de ene persoon eerder verkleurd dan bij de ander. Dit heeft te maken met de zuurgraad in de huid. 

© 2015 - 2020 Hip & Lau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel