Navigatie

Verzenden

Hip & Lau rekent altijd €1,50 verzend- en administratiekosten voor  het verzenden van sieraden. Voor  overige brievenbuspost wordt €2,95 verzend- en administratie kosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de €35,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Je bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen verzonden na onvangst van de betaling.  Geldt er een langere wachttijd door drukte of persoonlijke reden, dan zal dit altijd gecommuniceerd worden met de customer. Bij de customized sieraden geldt een langere wachttijd van ongeveer 5 werkdagen, omdat deze nog gemaakt moeten worden en er eventueel iets besteld moet worden. Mocht je een artikel voor een bepaalde tijd nodig hebben, neem dan eerst even contact op via info@hipenlau.nl of via het contactformulier op de website.

Hip & Lau behoudt het recht om eventuele bestellingen aan te passen of te annuleren bij overmacht.

Alle producten worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen er kleine verschillen inzitten betreffende de productiefoto. Hip & Lau is niet aansprakelijk te stellen voor eventuele kleine veranderingen in de artikelen.

Ophalen:
Liever geen verzendkosten betalen? Het is ook mogelijk om je sieraden op te halen in Maassluis. Maak hiervoor een afspraak via info@hipenlau.nl of via het contactformulier op de website. 

© 2015 - 2020 Hip & Lau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel